Известие

Collapse
No announcement yet.

дайте някое по тънко предложение за свещи

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мене беха що годе добри пак Шампионки беха сменяни само 2 беха във вода и прекъсваха сичко се прочисти ... са съм 3 хилки от как я зех супер са и разхода ми падна
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

И аз най-накрая си взевх Дензо и определено има разлика.
      Миналата година и аз се опитах да мина тънко с Бош. И с тях работеше колата /30 000 км/, но сега с Дензото /поне като първи впечатления/ пали по-лесно, работи още по-добре и спокойно на празен ход и реагира по-добре при подаването на газ. Когато сложих Бош-а ги нямаше тези подобрения.
      Ще пиша като засека и разхода, че напоследък ми се покачи.
      Вземете си Дензо да ви е мирна главата. Евтиното излиза скъпо /да го кажа и аз/
      FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
      LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
      ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
      LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
        И аз най-накрая си взевх Дензо и определено има разлика.
        Миналата година и аз се опитах да мина тънко с Бош. И с тях работеше колата /30 000 км/, но сега с Дензото /поне като първи впечатления/ пали по-лесно, работи още по-добре и спокойно на празен ход и реагира по-добре при подаването на газ. Когато сложих Бош-а ги нямаше тези подобрения.
        Ще пиша като засека и разхода, че напоследък ми се покачи.
        Вземете си Дензо да ви е мирна главата. Евтиното излиза скъпо /да го кажа и аз/
        Е откога го пея аз това ама на....
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Racing

Аз си сложих Racing за 120 лева 8-те свещи и за сега съм доволен! Препоръчаха ми ги Боби и Хари от Пловдив
          http://clubalfaromeo.com/forum/pictu...pictureid=1559 146 1.4 twin spark 16V 103hp на газ BRC

Comment

От шампионките съм доволен 102 лева - 8 броя сори за спама
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Колега, не си прав. Шампион и Бош, конвенционалните свещи имат максимален пробег 40 000 км !!!

Само скъпите варианти на Дензо и НЖК могат 100 000. Те затова са и скъпи...
              Има си Бош и Бош ,мойто мнение е ме и Беру са хубави свещи ,все пак ги слагат на Мерседес

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                Има си Бош и Бош ,мойто мнение е ме и Беру са хубави свещи ,все пак ги слагат на Мерседес
                Беру може и да са хубави свещи, но не се препоръчват за двигатели Алфа Ромео.

Comment

Това е свещ на 6000км "Шампион" и се вижда,че работи добре,но когато се загледам виждам,че електрода леко се е изкривил на страни.
                  На диагностика при Бобо ми каза,че не работят добре на ниски обороти и за това при първа възможност ги сменям с денсо или кнг
                  Attached Files
                  sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                  ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                  ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                  Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    Във вървенето, че няма да усети разлика няма, но БОША нали ви казах. За 2000 км не приличаше на свещ.
                    А бе да ти кажа,аз смених НЖК(че минаха около 100 000,личи че с работили ,но има още живот в тях) и сложих Бош,че нещо инфлацията ме хвана и разлика във вървежа има!В ниските обороти разликата е осезаема,докато във високите не намирам такава!
                    Alfa156 Against All

Comment

E усeщаш понеже слагаш нова свещ. Но да речем ново НЖК и нов БОШ. Разлика в поведението на мотора няма усетиш. Това ми е била мисълта.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        E усeщаш понеже слагаш нова свещ. Но да речем ново НЖК и нов БОШ. Разлика в поведението на мотора няма усетиш. Това ми е била мисълта.
                        Малко недоразумение! ..............
                        В ниските обороти не ще да отлепи с Бош-а,с НЖК-то макар и на 100К си вървеше по-добре .... !
                        Alfa156 Against All

Comment

40 000 км, 68,00 лв, Бош - това е най-евтиното и смислено.

100 000 км, 250,00 лв, Дензо - добра цена за много километри.

100 000 км, 330,00 лв, НЖК - най-доброто и истинско.

Чудя се, дали да не затварям тази тема...
                          Last edited by spe4elist; d.m.y г., 15:37.

Comment

Заключвам

Comment

Working...
                            X