If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мене беха що годе добри пак Шампионки беха сменяни само 2 беха във вода и прекъсваха сичко се прочисти ... са съм 3 хилки от как я зех супер са и разхода ми падна
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
И аз най-накрая си взевх Дензо и определено има разлика.
Миналата година и аз се опитах да мина тънко с Бош. И с тях работеше колата /30 000 км/, но сега с Дензото /поне като първи впечатления/ пали по-лесно, работи още по-добре и спокойно на празен ход и реагира по-добре при подаването на газ. Когато сложих Бош-а ги нямаше тези подобрения.
Ще пиша като засека и разхода, че напоследък ми се покачи.
Вземете си Дензо да ви е мирна главата. Евтиното излиза скъпо /да го кажа и аз/
И аз най-накрая си взевх Дензо и определено има разлика.
Миналата година и аз се опитах да мина тънко с Бош. И с тях работеше колата /30 000 км/, но сега с Дензото /поне като първи впечатления/ пали по-лесно, работи още по-добре и спокойно на празен ход и реагира по-добре при подаването на газ. Когато сложих Бош-а ги нямаше тези подобрения.
Ще пиша като засека и разхода, че напоследък ми се покачи.
Вземете си Дензо да ви е мирна главата. Евтиното излиза скъпо /да го кажа и аз/
Е откога го пея аз това ама на....
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
От шампионките съм доволен 102 лева - 8 броя сори за спама
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Това е свещ на 6000км "Шампион" и се вижда,че работи добре,но когато се загледам виждам,че електрода леко се е изкривил на страни.
На диагностика при Бобо ми каза,че не работят добре на ниски обороти и за това при първа възможност ги сменям с денсо или кнг
Attached Files
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Във вървенето, че няма да усети разлика няма, но БОША нали ви казах. За 2000 км не приличаше на свещ.
А бе да ти кажа,аз смених НЖК(че минаха около 100 000,личи че с работили ,но има още живот в тях) и сложих Бош,че нещо инфлацията ме хвана и разлика във вървежа има!В ниските обороти разликата е осезаема,докато във високите не намирам такава!
Comment